Risbudding

1 kop piskefløde,
1/4 kop sukker
1 1/4 kop kogt ris
1 knivspids salt
½ teskf.vaniljeextrakt,
1 ds.blandet frugt,
3 æg
1 knivspids cream of Tartar

Forvarm ovnen til 160 grader. Bland ½ kop af fløden,1/8 kop af sukker, ris og salt og varm på højt blus i en mellemstor gryde under stadig omrøring i 10 min., til blandingen bliver tyk. Bland i en skål æggeblommer, den resterende ½ kop mælk og vanilla extrakt, pisk til det er godt blandet og hæld det sammen med rismassen i gryden. Sæt blusset på medium varme, tilsæt den blandede frugt og kog i 1 minut under stadig omrøring. Kom blandingen i en smurt bageform og sæt tilside. Pisk æggehviderne stive, tilsæt gradvist den resterende sukker og cream of tartar. Pisk i ca. 1½ minut indtil massen er helt stiv. Fordel over risblandingen og bag i 10 minutter til den er lysebrun.

Tilbage til Opskriftindex

  • Vurdering: 2.0/5

Vurdering: 2.0/5 (1x)