Forhandlere af Cajun krydderierne, TryMe saucerne 
og Creole Seasoning i København og Århus

Holger Frederiksen Eftf. A/S
Ordrupvej 100
2920 Charlottenlund
Tlf: 39640710

Chas E
Ryesgade 5
8000 Århus C
86 12 14 11

Go Cajun krydderierne, Poultry, Pork,beef & lamb, Blackened fish & seafood og Blackened beef, er ikke kun beregnet på at blive brugt til Cajun-mad. De kan også med stort held bruges i det almindelige danske køkken.

Dryskrydderiet Pork, Veal & Lamb eller Creole Seasoning giver frikadeller et godt pift, og hakkebøffen vinder ved at blive drysset medBlackened Beef.

I stedet for at panere fisk i mel med salt og peber, kan man brugeBlackened Fish and Seafood.

Og så videre.

Helt ned på jorden er det også at bruge Creole Seasoning på smørrebrød - rygeost med et drys Creole Seasoning før purløget, eller leverpostej med et drys på agurkeskiven.
Husk blot på, at Creole Seasoning indeholder salt, så den øvrige dosering af salt skal nedsættes.

Creole Seasoning næsten uden salt fåes også, ligesom den noget stærkere udgave More Spicy Creole Seasoning. Sidstnævnte er for folk, der ikke har sarte ganer.

På samme måde med saucerne:

Oyster & Shrimp er i verdensklasse som tilbehørssauce til fiskeretter og kan også bruges i en dressing af mayonnaise og/eller creme fraiche.

Til en tartarmad er den tyktflydende Bullfighter uovertruffen, mensWine & Pepper er specielt god til sovse og til at marinere fx svine- eller kyllingekød i.

Skal man prøve noget nyt på en kalkunschnitzel, kan den pensles medLouisiana Cocktail Sauce, hvile i en time i køleskabet, så er den klar til stegning. Samme sauce er god at blande med lidt creme fraiche til en bagt kartoffel som tilbehør.

Go Cajun krydderierne findes i flere forskellige variationer:

Pork,Beef & LambPoultryBlackened BeefBlackened Fish & Seafood, og Meat.

I blandingerne indgår en mængde forskellige pebersorter: sort, hvid, cayenne, jalapeno, tabasco, finger, banan, birdseye osv. Af krydderurter kan bl.a. nævnes salvie, esdragon, oregano, paprika, basilikum, timian, hvidløg og rosmarin.

Allround-krydderiet Tony Chacheres CREOLE SEASONINGindeholder 38 forskellige krydderier og krydderurter og fungerer som salt og peber i stort set alle retter. Fordelen ved kryddderiet er, at man kan bruge det både før og efter tilberedningen.

TRY ME saucerne, heriblandt Tiger Sauce, Bullfighter Steak & Burger Sauce, Oyster & Shrimp Sauce, Wine & Pepper Sauce og Cajun Sunshine, føjer styrke og smag til retterne. Saucerne kan både bruges under tilberedningen og som tilbehør, så den enkelte kan give sin egen portion lidt mere krydderi.

Med tiden finder man selv sine favoritmåder at bruge krydderierne på. Det er selvfølgelig ikke hver dag, man vil bruge dem, men vi vil godt garantere, at det hurtigt blir TIT!

Gå til Opskriftindex