Marinerede gulerødder

Ingredienser til 10-12 personer:
2 spsk sukker
1 spsk salt
1 kg gulerødder
4 dl tomatjuice
2 dl hvidvinseddike
2 dl sukker
1 spsk sennepspulver
1 tsk Creole Seasonning
2 tsk frisk eller tørret esdragon
2 dl vegetabilsk olie (Gerne majs eller jordnøddeolie, ikke olivenolie)
2 mellemstore grønne peber
2 mellemstore rødløg, halveret og tyndt skivet.

Bland sukker, Creole Seasoning og vand i en 8 liters gryde, og lad det koge op. Tilsæt gulerødderne, som koges i 8-10 minutter. De må ikke være møre, men skal være faste.Gulerødderne tages op, og afkøles med iskoldt vand.
Pisk de øvrige ingredienser sammen i en stor skål, med olien til sidst.Gulerødderne skæres i skiver på størrelse med mønter, og marinaden hældes på.
Opbevares i en skål med tætsluttende låg i køleskabet.
Gulerødderne kan med fordel laves 1 døgn før servering.

Tilbage til Opskriftindex

  • Vurdering: 3.0/5

Vurdering: 3.0/5 (1x)