Glaserede champignon

Ingredienser:
250 gram markchampignon
100 gram usaltet smør
3 spsk Wine & Pepper
1-2 tsk Creole Seasoning
1 tsk Tennessee Sunshine
2-4 pressede fed hvidløg ---

Rens champignonerne. Hvis man vil frådse, skal man kun bruge hattene. Smelt smørret på en pande og vend champignonerne i smørret. Tilsæt de øvrige ingredienser og skru op for varmen. Rør jævnligt om på panden, så det ikke brænder på. Champignonerne er færdige, når de er belagt med en slags karamelagtig skal.

Champignonerne kan serveres som tilbehør til kød- og fiskeretter, men kan også fungere som selvstændig forret på et stykke ristet brød.
Og som natmad er de decideret vanedannende!
Bruger du almindelige champignons, vander de hurtigere ud og krymper iøvrigt mere.

Tilbage til Opskriftindex

  • Vurdering: 1.0/5

Vurdering: 1.0/5 (1x)