DET ER KOKKEN, DER LAVER MADEN, MEN MUSIKKEN, DER FÅR DEN TIL AT VIRKE.

På disse sider finder du en masse om Cajun. Det handler mest om mad, men til et godt selskab hører også god musik, gerne noget at danse til.
Go Cajun kan sørge for musik, både på CD og live. Her nedenunder kan du læse beskrivelser af mulighederne:

CD-musik:
Peter Abrahamsen og Bell Pepper Boys:
Chicken Feet
Borrowed and Blue

Bruce Daigrepoint

Jamai de la vie
Stir Up The Roux

Paradise ( pt. kun på kasettebånd)
Coeur des Cajuns

Levende musik:

 

PETER ABRAHAMSEN & COUNTRY GUMBO


En Gumbo er en speciel, mørk og krydret suppe, der er en af hovedretterne i det amerikanske sydstatakøkken. Den har stået og simret i en kæmpegryde i mange timer, før den serveres med en kop ris til. Læs for eksempel opskriften på Gumbo, Seafood her.
Orkesteret har taget navn efter denne kraftige suppe, idet de fire herrer, som udgør bandet, har spillet/simret sammen længe – i mere end ti år faktisk – og taget farve og smag af hinanden – på den gode måde. De er klar til at blive serveret – og til at gøre såvel gane som dansegulv parat til virile udfoldelser.

ET MUSIKALSK MIX
Peter Abrahamsen og Country Gumbo  spiller musik, som er en blanding af danske sange og amerikanske country standards iblandet inspiration fra Louisiana, Cajun, blues og Zydeco kulturen. De enkelte medlemmer formår alle med deres smag og instrumentale kunnen at bidrage til et mix, der bedst kan karakteriseres som en musikalsk udgave af de godt krydrede gryderetter fra det sydlige USA.
Musikken er god at lytte til, og endnu bedre at danse til.

BESTILLING:
Orkestret engageres gennem
Go Cajun
telefon 54 49 00 77
eller info@gocajun.dk

Her igennem forhandles også CD/MC med cajunmusikken

 

DISKOGRAFI:
Se Peter Abrahamsen og Bell Pepper Boys’ CD udgivelser ved at klikke her

Tilbage til top

 

BRUCE DAIGREPONT
Bruce Daigrepoint Cajun Band

Cirka en gang om året har musikeren og komponisten Bruce Daigrepont besøgt Danmark enten alene eller sammen med sit band.
Han kommer fra hjertet af Cajunkulturen, Louisiana, og er fabelagtig på en toradet harmonika, hof-instrumentet i Cajun-musikken.
Peter Abrahamsen og han har har lært hinanden at kende i Louisiana, og ikke underligt var det musikken, der bragte dem sammen.
Peter Abrahamsen har indspillet en række Cajun titler sammen med Bruce Daigrepont og hans band, hvor Bruce synger den cajun-franske version, mens Peter står for den den danske oversættelse. På CDen Borrowed and Blue findes for eksempel “Acadie til Louisiana” (Acadie a la Louisiana), “Endnu en chance” (Une Autre Chance) og “Jeg er træt” (Je M’endors, Je M’endors). Alle sammen indspillet i Louisiana sammen med Bruce Daigreponts orkester.
Danske gæster ved bl.a. Tønderfestivalen har oplevet Bruce og hans velspillende band.

WORKSHOPS FOR HARMONIKA:
Bruce Daigrepont har i en årrække været i Danmark for at afholde workshops for interesserede hamonika/cajunmusikere.

BESTILLING:
Bruce Daigrepont engageres gennem Go Cajun, der også forhandler hans CDer.

Kontakt Go Cajun
telefon 54 49 00 77
eller info@gocajun.dk