Råmarinerede fisk med lime og korander

Ingredienser til 4 personer:

400 gram fiskefilet (saltvandsfisk, dog ikke rødspætte)
1 stor moden tomat i tern
1 stort løg skåret i tynde skiver
1 hakket jalapenopeber
1 tsk. korianderfrø
2,5 dl tomatjuice
1,5 dl limesaft, evt. citronsaft
6 spsk. olivenolie
1/2 tsk. oregano
1 tsk. Creole Seasoning
0,5 dl tør hvidvin
2-3 tsk. Tennesee Sunshine Hot Pepper Sauce
forårsløg til garnering

Fileterneskæres i store mundrette stykker. Fisken lægges i en dyb skål. Marinaden blandes af de øvrige ingredienser (begynd med de flydende)og der krydres med Tennesee Sunshine og Creole Seasoning efter smag.
Det hele røres sammen og den marinerede fisk stilles i køleskabet natten over.
Retten serveres kold, og garneres med forårsløg eller friske korianderblade.

 

Tilbage til Opskriftindex

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)